Dėl prisijungimo prie centralizuoto šilumos tiekimo tinklų

Nors dar nesibaigė šis šildymo sezonas, tačiau, kaip moko liaudies išmintis ,,roges ruošk vasarą, o ratus žiemą“, dalis ūkiškų gyventojų jau galvoja kaip pasiruošti sekančiam šildymo sezonui, t.y. apsirūpinti kuru, atnaujinti šilumos įrenginius ar kt. Dalis gyventojų, suprasdami centralizuoto šilumos tiekimo teikiamus privalumus (nereikia rūpintis kuru, kūrenti, remontuoti katilų ir kt.), svarsto, ar nebūtų tikslinga savo būstą prijungti prie centralizuoto šilumos tiekimo tinklų. Žinoma, prijungimas prie tinklų (priklausomai nuo planuojamo šildyti pastato vietos) nėra paprastas ir pigus procesas, tačiau verta bent įvertinti visas galimybes prisijungti.

UAB ,,Varėnos šiluma“ yra pasiruošusi nemokamai įvertinti kiekvieno konkretaus pastato galimybes prisijungti prie centralizuoto šilumos tiekimo tinklų, suteikti reikiamas konsultacijas ir atsakyti į Jums rūpimus klausimus. Įmonės specialistai Jūsų prašymu pateiks išsamias prisijungimo sąlygas, padės rasti geriausią ir pigiausią prisijungimo variantą.

Jeigu Jūs svarstote galimybę ateinančio šildymo sezono (ar vėliau) savo būstą šildyti per centralizuoto šilumos tiekimo sistemą, dėl konsultacijos maloniai prašome kreiptis į UAB ,,Varėnos šiluma“ (paštu, adresu J. Basanavičiaus g. 56, Varėna, el. paštu – info@vsiluma arba tiesiog atvykus į įmonę).